European University Cyprus dezvoltat de Colegiul Cipru, care a fost fondată în 1961 de către Ioannis Grigoriu. Scopul a fost de a oferi o educație bine rotunjite de calibru mare, astfel încât elevii să dobândească cunoștințele academice și practice necesare în domeniile lor de studiu. O dezvoltare majoră în istoria Colegiului a avut loc în 2000, când programele de studiu care să conducă la Diploma, de licență și master au fost acreditate de către Consiliul de Acreditare (SEKAP) al Republicii Cipru.

La 24 februarie 2006 o cerere a fost depusă pentru înființarea și funcționarea de o universitate privată în conformitate cu "Universitatilor Particulare (înființarea, funcționarea și controlul) Legea 109 (1) din 2005". Procesul de evaluare a cererii de către Comitetul de evaluare a Universitatilor Particulare a Republicii Cipru, care a fost laborios și a implicat vizite la fața locului ale mai multor echipe de evaluare, a dus la acceptarea cererii în septembrie 2007.

La 12 septembrie 2007, Consiliul de Miniștri al Republicii Cipru făcut o decizie pentru stabilirea și funcționarea Europene Cyprus University, si licentiat pentru a începe operațiunea de la 1 octombrie 2007, cu patru școli, și anume, Școala de Arte și Științe ale Educației, la Scoala de Business Administration, Școala de Științe Umaniste și Științe Sociale, și Școala de Științe.

lifelong learning

Acest proiect este co-finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Responsabilitatea privind conţinutul acestei publicaţii revine exclusiv autorilor. Conţinutul nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene. Comisia Europeană nu este responsabilă pentru orice utilizare a informaţiilor conţinute în acest material.

phone

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

Joomla templates by Joomlashine